ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Ο ευέλικτος και αποδοτικός τρόπος για τη μεταμόρφωση των εσωτερικών σας χώρων
Οι επενδύσεις τοιχοποιιών με γυψοσανίδες σε μεταλλικό σκελετό είναι απαραίτητες αν στον τοίχο σας θέλετε να πετύχετε:

  • Αλφάδιασμα-επιπέδωση του τοίχου
  • Βελτίωση της θερμομόνωσης μέσω της χρήσης κατάλληλων θερμομονωτικών υλικών
  • Βελτίωσης  ηχομόνωσης από τους εξωτερικούς θορύβους μέσω της χρήσης κατάλληλων ηχομονωτικών υλικών
  • Πυροπροστασία με τη χρήση κατάλληλων, πιστοποιημένων συστημάτων πυραντοχής

Εφόσον η υπάρχουσα τοιχοποιία το επιτρέπει (το υπόβαθρο να είναι σταθερό, καθαρό, χωρίς σκόνη και στεγνό) η εσωτερική επένδυση μπορεί να γίνει με επικόλληση γυψοσανίδων με γυψόκολλα κατευθείαν στον τοίχο κερδίζοντας ωφέλιμο χώρο (ξηρό επίχρισμα).

Συχνά δεν είναι εφικτή η θερμομόνωση του εξωτερικού τοίχου από την εξωτερική πλευρά, οπότε την λύση δίνουν τα θερμομονωτικά πανέλα ανθυγρών γυψοσανίδων με μονωτικό γραφιτούχα πολυστερίνη EPS 80 κορυφαίας θερμικής συμπεριφοράς. Η επικόλληση και η επεξεργασία τους είναι αντίστοιχη με το ξηρό επίχρισμα και είναι μία εναλλακτική στην εξωτερική θερμομόνωση, σε σημεία που δεν μπορούμε να επέμβουμε εξωτερικά.

Επενδύσεις δεν πραγματοποιούνται μόνον σε εσωτερικούς τοίχους, αλλά και σε εξωτερικούς με τη χρήση κατάλληλων, πλήρως άνθυγρων υλικών (τσιμεντοσανίδα, υαλοσανίδα κτλ).

Επικοινωνήστε σήμερα με την Contrust για να δείτε τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε για την πιο ευέλικτη και καλαίσθητη διαμόρφωση του νέου σας σπιτιού, την ανακαίνιση ή την αναβάθμισή της κατοικίας που έχετε και του εξοχικού σας. Εμείς, χάρη στην εμπειρία ετών στις εφαρμογές ξηράς δόμησης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας στην τοποθέτηση επενδύσεων γυψοσανίδας αλλά και τη στρατηγική προσέγγιση κάθε χώρου ως μοναδικού και αυτόνομου με αποκλειστικές λύσεις στα μέτρα και στην επιθυμία του αναθέτη, μπορούμε απλά να σας εγγυηθούμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον προϋπολογισμό, τις λειτουργικές σας ανάγκες και φυσικά την αισθητική σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ / ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Οικία Μελίσσια

| Ανακαίνιση, Βάψιμο - Χρωματισμός, Γυψοσανίδα, Δάπεδο, Ειδικές Κατασκευές, Ψευδοροφή | No Comments
Περιγραφή Έργου Εργασίες ανακαίνισης οικίας στα Μελίσσια, οι οποίες περιλαμβάνουν: Κατασκευή ψευδοροφής απλής γυψοσανίδας. Κατασκευή ραφιών από γυψοσανίδα. Βαφή τοίχων και οροφών με πλαστικό χρώμα. Τρίψιμο, γυάλισμα και βερνίκωμα ξύλινου…

Γραφεία Teleperformance

| Γυψοσανίδα, Μόνωση, Χωρίσματα, Ψευδοροφή | No Comments
Περιγραφή Έργου   Εργασίες ξηράς δόμησης, σε νέες εγκταστάσεις της Teleperformance, οι οποίες περιλαμβάνουν: Κατασκευή χωρίσματων γυψοσανίδας, με μόνωση. Κατασκευή ηχοφραγών από γυψοσανίδα, πάνω από γυάλινα διαχωριστικά γραφείων. Κατασκευή ψευδοροφών…