ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΑΠΕΔΩΝ

Αισθητικό αποτέλεσμα και σημαντική βελτίωση της ανθεκτικότητάς
Στην ConTrust παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες και για επιχειρήσεις και ιδιώτες, ειδικών κατηγοριών, όπως αυτές στις οποίες τα δάπεδα δέχονται ισχυρές καταπονήσεις λόγω της λειτουργίας τους. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφερθούμε σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, γκαράζ, νοσοκομεία, γραφεία κ.ά. στα οποία υπάρχει συνεχή τριβή, χημικές φθορές από οξέα, κατάλοιπα πετρελαίου, σκόνη και άλλους πολυποίκιλους παράγοντες. Η απάντηση σε αυτό είναι η εποξειδική βαφή των δαπέδων αυτών, με τα επιλεγμένα υλικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χώρου.

Η λύση αυτή εξασφαλίζει στο δάπεδό μας, τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε για την επιχείρησή μας, όσο και τη σημαντική βελτίωση της ανθεκτικότητάς τους σε εξωτερικούς παράγοντες, ενώ συμβάλλει στον εύκολο καθαρισμό του και την στεγανοποίησή του, την προστασία δηλαδή του δομικού σώματος από τυχόν διαβρώσεις από την υγρασία και τους εμποτισμούς.

Στην ConTrust γνωρίζουμε οτι για μια επιτυχημένη εφαρμογή της εποξειδικής βαφής χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη μας, τόσο το είδος της πίεσης που επιδέχονται τα δάπεδα μας όσο και την σωστή εφαρμογή της βαφής βάσει των κατασκευαστικών προδιαγραφών του επιλεγμένου χρώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ / ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Οικία Μελίσσια

| Ανακαίνιση, Βάψιμο - Χρωματισμός, Γυψοσανίδα, Δάπεδο, Ειδικές Κατασκευές, Ψευδοροφή | No Comments
Περιγραφή Έργου Εργασίες ανακαίνισης οικίας στα Μελίσσια, οι οποίες περιλαμβάνουν: Κατασκευή ψευδοροφής απλής γυψοσανίδας. Κατασκευή ραφιών από γυψοσανίδα. Βαφή τοίχων και οροφών με πλαστικό χρώμα. Τρίψιμο, γυάλισμα και βερνίκωμα ξύλινου…

Θερμο-ϋγρομόνωση δώματος στο Ελληνο-Γαλλικό Κολέγιο Eugene De La Croix

| Ανακαίνιση, Αποξήλωση, Δάπεδο, Μόνωση, Υγρομόνωση | No Comments
Περιγραφή Έργου   Εργασίες δημιουργίας θερμο-ϋγρομόνωσης δώματος στο Ελληνο-Γαλλικό Κολέγιο Eugene De La Croix (1500 m2), οι οποίες περιλαμβάνουν: Εργασίες αποξηλώσεων υφιστάμενης θερμο-υγρομόνωσης πάχους (30-35 εκ.) και απομάκρυνση όλων των…