ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

H φιλική για το περιβάλλον και αποτελεσματική για τον κάτοικο επιλογή μόνωσης
Η εξηλασμένη πολυστερίνη XPS είναι ένα από τα μονωτικά υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη την έκταση μιας κατοικίας, με πιο διαδεδομένες χρήσεις στις οροφές, σε συμβατικά και ανεστραμμένα δώματα αλλά και στα δάπεδα, κυρίως υπογείων όπου υπάρχουν απαιτητικές ανάγκες μόνωσης. Σαν υλικό, είναι αφρώδες και συνθετικό και λόγω της δομής του μπορεί με τον πολυμερισμό και τη συνεχή εξέλαση να μορφοποιηθεί σε πλάκες, ιδανικές για επιστρώσεις και επενδύσεις άριστης θερμομονωτικής ικανότητας και άρτιας μηχανικής συμπεριφοράς.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής της εξηλασμένης πολυστερίνης για τη θερμομόνωση της οροφής της κατοικίας σας, μεταξύ άλλων είναι:

  • Ανώτερου επιπέδου μηχανική αντοχή σε παραμορφώσεις, σπασίματα, φθορές και ρωγμές
  • Πολύ υψηλή φέρουσα ικανότητα που είναι απαραίτητη προδιαγραφή ασφαλείας για ορόφους, δώματα αλλά και δάπεδα εντατικής χρήσης όπως είναι στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.ά.
  • Ελάχιστη απορροφητικότητα νερού και υγρασίας που την αναδεικνύει σε ένα θαυμάσιο υγρομονωτικό υλικό
  • Πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, δηλαδή δεν επιτρέπει την είσοδο θερμότητας από το περιβάλλον στο εσωτερικό του κτιρίου και την έξοδο αντίστοιχα θερμότητας από το κτίριο στο περιβάλλον, με τα ευνόητα οφέλη για τους κατοίκους
  • Είναι ανακυκλώσιμη στο σύνολό της και σαν υλικό μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα φιλικό για το περιβάλλον, λόγω της πλήρους απουσίας χλωροφθοράνθρακων υδροχλωροφθοράνθρακων και υδροφθορανθράκων.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Contrast για την θερμομόνωση της οροφής της κύριας ή της εξοχικής σας κατοικίας, και δείτε πως η λύση της εξηλασμένης πολυστερίνης σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη συνέπεια του προσωπικού μας, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ενεργειακή αναβάθμιση, οικονομία στην κατανάλωση και εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ / ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Θερμοπρόσοψη ρετιρέ διαμερίσματος

| Μόνωση | No Comments
Περιγραφή Έργου Έργο

Επισκευή τοιχείων σκυροδέματος στο Ελληνο-Γαλλικό Κολέγιο Eugene De La Croix

| Βάψιμο - Χρωματισμός, Ειδικές Κατασκευές, Επισκευή - Αποκατάσταση, Μόνωση | No Comments
Περιγραφή Έργου   Εργασίες αποκατάστασης στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος, οι οποίες περιλαμβάνουν: Επισκευή και αποκατάσταση συνέχειας ρηγματωμένων και ενανθρακομένων επιφανειών οπλ. σκυροδέματος σε ζώνη πάχους 17εκ (πρόσωπο στηθαίου) με θιξοτροπικό γεωκονίαμα…