Ένα ευρύ φάσμα θερμομονωτικών λύσεων με την υπογραφή αξιοπιστίας και συνέπειας Contrust

Μιλώντας για θερμομόνωση αναφερόμαστε στις εργασίες που απαιτούνται για την επίτευξη της όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένης προστασίας ενός κτηρίου από τις κλιματολογικές αλλαγές. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, την εσωτερική και την εξωτερική, ανάλογα πάντα με την δομική κατασκευή, και το αποτέλεσμά της είναι η μείωση της απώλειας θερμότητας των εσωτερικών χώρων στη διάρκεια του χειμώνα και εισόδου της σε αυτούς κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Επιπλέον, η ενεργειακή προστασία που επιτυγχάνεται συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων για κάθε ιδιοκτήτη, ένοικο ή χρήστη των χώρων αυτών, γεγονός που συνεπάγεται τη γρήγορη απόσβεση του ύψους της δαπάνης που απαιτείται.
Στην Contrust, αναλαμβάνουμε εργασίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της θερμομόνωσης κατοικιών, εξοχικών και συγκροτημάτων γραφείων, όπως:

  • Θερμοπρόσοψη, την επένδυση δηλαδή με το κατάλληλο μονωτικό υλικό που εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απωλειών κάθε κτηρίου, χειμώνα- καλοκαίρι.
  • Θερμό-υγρομόνωση ταρατσών, την αποτελεσματική με άλλα λόγια θωράκιση του πιο ευάλωτου σημείου μιας κατοικίας στις κλιματολογικές αλλαγές.
  • Συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση δωμάτων, εργασίες που συμβάλλουν στην προστασία από τη διάβρωση των θερμομονωτικών επενδύσεων και την εξοικονόμηση χρημάτων από τις ενεργειακές απώλειες αντίστοιχα
  • Εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων και υλικών για τέλεια αποτελεσματικότητα, όπως η υγρομόνωση με πολυουρία ή με μονωτικά υλικά πολυουρεθανικής βάσης, η θερμομόνωση με εξηλασμένη πολυστερίνη κ.ά.

Όλα αυτά, πάντα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του χώρου σας και μετά από τη σχετική μας μελέτη. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εμπιστευθείτε την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια των εξειδικευμένων συνεργείων μας καθώς και τη διαρκή μας εξέλιξη με στόχο την αποτελεσματικότερη και όσο πιο δυνατό ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κτηρίου και κατοίκου.

Στην Contrust, αναλαμβάνουμε εργασίες

που καλύπτουν όλο το φάσμα της θερμομόνωσης

κατοικιών, εξοχικών και συγκροτημάτων γραφείων.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Η κίνηση με τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα για παλιές και νέες κατοικίες

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Η εργασία που απαλλάσσει το σπίτι από υγρασία και απώλειες ενέργειας