ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Αναδιαμορφώστε την κατοικία σας έξυπνα, οικονομικά και αποδοτικά

Τα χωρίσματα ξηράς δόμησης με γυψοσανίδες αντικαθιστούν τα βαριά και ενεργοβόρα παραδοσιακά χωρίσματα προσφέροντας σε μηχανικούς και ιδιοκτήτες κτιρίων υψηλά στάνταρντ σε τεχνικά χαρακτηριστικά, υψηλή αρχιτεκτονική ελευθερία και την μέγιστη αντισεισμικότητα.

Συγκεκριμένα δομούνται εσωτερικές τοιχοποιίες σε μεταλλικό σκελετό, με αμφίπλευρη επικάλυψη με μία έως τρεις στρώσεις γυψοσανίδας. Εφαρμόζονται σε περιπτώσεις εσωτερικής διαμερισματοποίησης με ταυτόχρονη ικανοποίηση απαιτήσεων πυροπροστασίας, ηχομόνωσης, εγκιβωτισμού Η/Μ εγκαταστάσεων, υψηλών μηχανικών αντοχών, αλλά και όταν απαιτείται η κατασκευή τοιχοποιίας ως μεσοτοιχία διαμερισμάτων και λοιπών χώρων κύριας ή βοηθητικής χρήσης. Στο ενδιάμεσο κενό τοποθετείται μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας-ορυκτοβάμβακας) κατάλληλου πάχους και πυκνότητας,ανάλογα με τις απαιτήσεις ηχομόνωσης και πυρασφάλειας.

Πέραν των εσωτερικών χωρισμάτων, η Ξηρά δόμηση είναι κατάλληλη για διαχωρισμό του εσωτερικού από τον εξωτερικό, ακόμα και την πλήρη περιμετρική δόμηση των εξωτερικών τοιχοποιιών του κτηρίου σας με πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής ξηράς δόμησης, με τη χρήση κατάλληλων υλικών για την επίτευξη υψηλής ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και αντιδιαρρηκτικότητας.

Επικοινωνώντας σήμερα με την ConΤrust, ο αντιπρόσωπός μας μπορεί να σας αναλύσει τις δυνατότητες που έχετε για να μεταμορφώσετε το χώρο σας με χωρίσματα γυψοσανίδας. Παράλληλα, χάρη στην εμπειρία, την πληθώρα όλων των κατηγοριών έργων που έχουμε στο ενεργητικό μας αλλά και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε μια λύση τόσο μοναδική όσο η αρχιτεκτονική ταυτότητα της κατοικίας ή του εξοχικού σας, το προσωπικό σας στιλ και φυσικά οι ρεαλιστικές λειτουργικές σας ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ / ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Οικία Μελίσσια

| Ανακαίνιση, Βάψιμο - Χρωματισμός, Γυψοσανίδα, Δάπεδο, Ειδικές Κατασκευές, Ψευδοροφή | No Comments
Περιγραφή Έργου Εργασίες ανακαίνισης οικίας στα Μελίσσια, οι οποίες περιλαμβάνουν: Κατασκευή ψευδοροφής απλής γυψοσανίδας. Κατασκευή ραφιών από γυψοσανίδα. Βαφή τοίχων και οροφών με πλαστικό χρώμα. Τρίψιμο, γυάλισμα και βερνίκωμα ξύλινου…

Θερμοπρόσοψη ρετιρέ διαμερίσματος

| Μόνωση | No Comments
Περιγραφή Έργου Έργο